אזני המן ללא גלוטן
מתכונים

אזני המן בקלי קלות!

מצרכים:

2 כוסות קמח שר MIX C (280 ג’)
100 ג’ חמאה קרה
100 ג’ אבקת סוכר (או חצי כוס סוכר לבן)
קצת מיץ לימון (בערך כף)
1 כפית אבקת אפייה
1 ביצה

איך מכינים?
מערבבים במיקסר את הקמח עם אבקת האפייה, הסוכר והחמאה ויוצרים פירורים. מוסיפים את הביצה ומיץ הלימון ומערבבים מעט עד שנהיה לנו בצק רך.
מכינים את הבצק לשעה לפחות למקרר.
בזמן הזה חושבים במה רוצים למלא את אזני ההמן – אפשר בשוקולד, ריבת חלב, ריבות מתוקות ועוד הרבה אפשרויות.
מחממים את התנות ל – 170 מעלות ומוציאים את הבצק.
משטחים את הבצק ועושים עיגולים – אפשר מחותכן או לעשות עיגול מכוס. בכל עיגול שמים מעט מילוי וסוגרים ליצירת הצורה של אזן ההמן.
מכניסים לתנור ל – 12 דק בערך עד שהבצק מזהיב קצת.
מוציאים, מחכים שיתקרר וזוללים!
בתיאבון וחג פורים שמח