עוגת שוקולד ללא גלוטן מקושטת בשוקולדים וסוכריות
מתכונים

עוגת שוקולד קלה ומהירה

את העוגה הזו אנחנו מכינים בדרך כלל לימי הולדת והיא תמיד טעימה! כל פעם מקשטים קצת אחרת…

מצרכים:

2 כוסות קמח תופח freee / קמח רב תכליתי של שר + שקית אבקת אפייה / קמח “כרגיל” + שקית אבקת אפייה

כוס סוכר

כוס שוקולית

כוס מים רותחים / כוס מיץ תפוזים (למי שרוצה עוגת שוקולד תפוז)

3/4 כוס שמן

4 ביצים

איך מכינים?

מתחילים מלחמם את התנור ל – 180 מעלות.

בקערה מקציפים ביד את הביצים והסוכר עד שזה קצת תפוח. לאחר מכן מוסיפים את יתר המצרכים ו… זהו!

מכניסים לתנור ל – 45-50 דקות בערך.

** אם רוצים קרם שוקולד למעלה, ממיסים במיקרו 150 ג’ שמנת מתוקה עם 150 ג’ שוקולד ושופכים על העוגה כשהיא יוצאת מהתנור **

בתיאבון