מתכונים

עוגיות חמאה הטובות בעולם

עוגיות חמאה הן פשוט הכי טובות בעולם. עם ריבה או בלי ריבה, זה תמיד יוצא טעים. מאוד מאוד טעים.
אפשר לעשות עוגיות בכל מיני צורות. אפשר להשאיר את הצורות כמו שהן או למלא ריבה. בשביל המילוי תצטרכו 2 עוגיות דומות ואז לשים ביניהן את המילוי.
אפשר לשים כל מיני סוגים של מילויים: ריבה (לי הכי טעים עם ריבת תות), שוקולד או אפילו ריבת חלב.

מה צריך?

200 ג’ חמאה
כוס סוכר לבן
1/3 כוס אבקת סוכר
2 ביצים
תמצית וניל (ממש קצת)
2 כוסות קמח ללא גלוטן רב תכליתי (אני השתמשתי בעוגיות האלה בקמח כרגיל)

איך מכינים?

מחממים חמאה במיקרו עד שנהיית רכה. לחמאה מוסיפים את הסוכר ואת אבקת הסוכר ומערבבים.
אל התערובות הזו מוסיפים את הביצים (הכי נוח עם מטרפה) וקצת תמצית וניל
בסוף מוסיפים את הקמח ומערבבים עד שיוצא בצק.

שמים את הבצק לחצי שעה במקרר כדי שאפשר יהיה לעשות צורות 🙂

מחממים תנור ל – 180 מעלות
מוציאים את הבצק, מרדדים ועושים צורות

מכניסים ל – 12 ד’ עד שרואים שהעוגיות קצת מזהיבות

מקררים את העוגיות. אם רוצים לשים מילוי – מחברים שתי עוגיות יחד ובפנים שמים את מה שאוהבים

בתיאבון!