עוגת ביסקוויטים ללא גלוטן
עוגת ביסקוויטים קלה ופשוטה שתמיד יוצאת טעימה!
מה צריך?
לביסקוויטים:
2 חבילות ביסקוויטים ללא גלוטןן, סה”כ 400 גרם. אני משתמשת בחבילה וניל וחבילה שוקולד
חצי כוס מים
קצת מייפל
כפית נס קפה
לקרם:
2 חבילות שמנת מתוקה לקצפת. אני משתמשת בקצפת ללא לקטוז
1 גבינת מסקרפונה
1/4 כוס אבקת סוכר
לשוקולד מעל:
2 חבילות שוקולד מריר
חצי חבילה שמנת מתוקה
איך מכינים?
לוקחים תבנית מרובעת בערך 20 ס”מ * 20 ס”מ
ממיסים במים את הקפה והמייל ומערבבים. טובלים כל ביסקוויט במים ומניחים בתבנית. מכסים את כל התבנית בשכבת ביסקוויטים.
מערבבים במיקסר את החומרים לקרם – שמנת, מסקרפונה ואבקת סוכר. שמים חלק מהתערובת על הביסקוויטים עד שהכל מכוסה.
חוזרים על כל הפעולה – טובלים ביסקוויטים, שמים בתבנית, שמים קרם.
בסוף מכסים את הקרם בביסקוויטים ומכינים קרם שוקולד:
את השוקולד ממיסים במיקרו יחד עם שמנת מתוקה עד שנהיה נוזלי. שופכים את השוקולד על השכבה העליונה של הביסקוויטים.
מקררים לפחות שעתיים ואוכלים בהנאה!




