
עוגת שוקולד קלה ומהירה
4 באפריל 2021

את העוגה הזו אנחנו מכינים בדרך כלל לימי הולדת והיא תמיד טעימה! כל פעם מקשטים קצת אחרת…
מצרכים:
2 כוסות קמח תופח freee / קמח רב תכליתי של שר + שקית אבקת אפייה / קמח “כרגיל” + שקית אבקת אפייה
כוס סוכר
כוס שוקולית
כוס מים רותחים / כוס מיץ תפוזים (למי שרוצה עוגת שוקולד תפוז)
3/4 כוס שמן
4 ביצים
איך מכינים?
מתחילים מלחמם את התנור ל – 180 מעלות.
בקערה מקציפים ביד את הביצים והסוכר עד שזה קצת תפוח. לאחר מכן מוסיפים את יתר המצרכים ו… זהו!
מכניסים לתנור ל – 45-50 דקות בערך.
** אם רוצים קרם שוקולד למעלה, ממיסים במיקרו 150 ג’ שמנת מתוקה עם 150 ג’ שוקולד ושופכים על העוגה כשהיא יוצאת מהתנור **
בתיאבון


קודם
המלצות למסעדות בצפון

חדש יותר
טילונים ללא גלוטן - גם לא בפסח?
אולי גם תאהב

טילונים ללא גלוטן – תשובת שטראוס
25 באפריל 2021
צליאק ובית הספר
31 באוגוסט 2021