
עוגת ביסקוויטים ללא גלוטן
עוגת ביסקוויטים קלה ופשוטה שתמיד יוצאת טעימה!
מה צריך?
לביסקוויטים:
2 חבילות ביסקוויטים ללא גלוטןן, סה”כ 400 גרם. אני משתמשת בחבילה וניל וחבילה שוקולד
חצי כוס מים
קצת מייפל
כפית נס קפה
לקרם:
2 חבילות שמנת מתוקה לקצפת. אני משתמשת בקצפת ללא לקטוז
1 גבינת מסקרפונה
1/4 כוס אבקת סוכר
לשוקולד מעל:
2 חבילות שוקולד מריר
חצי חבילה שמנת מתוקה
איך מכינים?
לוקחים תבנית מרובעת בערך 20 ס”מ * 20 ס”מ
ממיסים במים את הקפה והמייל ומערבבים. טובלים כל ביסקוויט במים ומניחים בתבנית. מכסים את כל התבנית בשכבת ביסקוויטים.
מערבבים במיקסר את החומרים לקרם – שמנת, מסקרפונה ואבקת סוכר. שמים חלק מהתערובת על הביסקוויטים עד שהכל מכוסה.
חוזרים על כל הפעולה – טובלים ביסקוויטים, שמים בתבנית, שמים קרם.
בסוף מכסים את הקרם בביסקוויטים ומכינים קרם שוקולד:
את השוקולד ממיסים במיקרו יחד עם שמנת מתוקה עד שנהיה נוזלי. שופכים את השוקולד על השכבה העליונה של הביסקוויטים.
מקררים לפחות שעתיים ואוכלים בהנאה!

פנקייקים לשבת בבוקר
אולי גם תאהב

אביב הגיע פסח בא
2 באפריל 2021
עוגיות חמאה הטובות בעולם
11 בדצמבר 2021