בראוניז שוקולד
4 באפריל 2021
ברואניז הכי טעימים שיצאנו לנו עד היום! אמנם בסוף קישטנו בבצק סוכר בצורת קערה עם מצות, אבל מתחת לזה מסתתרת עוגת בראוניז מעולה. אנחנו הכנו בתבנית מלבנית 18*24 ויצאה עוגה נמוכה.
מצרכים:
150 גר’ חמאה
200 גר’ שוקולד מריר
200 גר’ (כוס) סוכר לבן
3 ביצים
כפית תמצית וניל
קורט מלח
כף אבקת קקאו
2 כפיות קורנפלור
100 גר’ קמח שקדים
כוס פצפוצי שוקולד חלב / לבן / מריר / אגוזים (אם רוצים)
איך מכינים?
מחממים תנור ל – 180 מעלות על טורבו.
ממיסים חמאה ושוקולד במיקרו. לאחר שהכל נמס מוסיפים את הסוכר ומערבבים עד שהכל נמס. מוסיפים את הביצים, תמצית הווניל והמלח. מערבבים. מוסיפים קקאו, קורנפלור וקמח שקדים ומערבבים כדי שלא יהיו גושים. מוסיפים תוספות טעימות ומכניסים לתנור. אופים 20 דקות ונותנים לעוגה להתקרר. זה קשה! בתיאבון!
חדש יותר